Our factory and office will be completely closed on 19.7. - 1.8.2021 due to summer holidays. We will serve again on Monday 2.8. from 8.00. We ask our customers to place orders well in advance so that they can be delivered before the summer break.

Tehtaamme ja toimistomme ovat kokonaan suljettuna 19.7. – 1.8.2021 kesälomien vuoksi. Palvelemme jälleen maanantaina 2.8. klo 8.00 alkaen. Pyydämme asiakkaitamme tekemään tilaukset hyvissä ajoin, jotta tilaukset saadaan liikkeelle vielä ennen kesätaukoa.

Ariterm-lämpötuotteiden liiketoiminta jatkuu

Tiedote:

Suomessa ja kansainvälisesti tunnettu Ariterm-lämpötuotteiden liiketoiminta jatkuu. Ariterm tuotteet ovat pääasiassa biomassaa hyödyntäviä lämmityskattiloita ja polttimia kiinteistö- ja teollisuuskäyttöön.

Ariterm Service Oy (perustettu 2012) on lokakuussa 2019 hankkinut tuoteoikeudet sekä valmistuslinjat tunnetuille Ariterm ja Säätötuli-tuotteille. Yrityksen tavoitteena on palvella nykyisiä Ariterm ja Säätötuli-asiakkaita sekä kehittää uutta liiketoimintaa sekä Suomessa että kansainvälisesti.

Yli 20 henkilöä alkuperäisestä Ariterm-tiimistä on liittynyt uuteen organisaatioon Ariterm-konsernin lopettaessa liiketoiminnan konkurssin yhteydessä kesällä 2019. Toiminta jatkuu samoissa tutuissa toimitiloissa Saarijärvellä.

Myynti, tuotanto ja varaosien toimitukset jatkuvat uudella omistuspohjalla ja vahvalla taloudellisella asemalla. Tuotevalikoimaa kehitetään vastaamaan tulevaisuuden tarpeita ja uusia tuotteita tuodaan markkinoille samalla varmistaen nykyisten asiakkaiden huolto- ja varaosatarpeet.

 

Tuotanto jatkuu: Ariterm Ventus (Toimitettu syyskuussa) ja Biojet Multi (Toimitettu lokakuussa) kokoonpantavina Ariterm Service Oy:n tuotantolaitoksella Saarijärvellä.

Yrityksen taloudellinen asema on tukevalla pohjalla, jo ensimmäiset toimintakuukaudet ovat tuottaneet voittoa ja sekä omistajien että työntekijöiden usko yrityksen tulevaisuuteen on vahva.

Fossiilisten polttoaineiden käytön korvaaminen biolämmöllä kiinteistöjen ja teollisuuden lämmöntuotantoratkaisuissa Euroopassa ja Aasiassa on megatrendi jota seuraamalla lähdemme luomaan uutta vientipainotteista liiketoimintaa.

Uskomme tuotteisiimme, asiakkaisiimme ja kumppaneihin sekä Ariterm-henkeen ja yhdessä rakennamme paremman tulevaisuuden.

Terveisin,
Ariterm Service Oy:n väki,
Saarijärvi, Finland

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja: Jari Kanervo +358 40 8309180 jari.kanervo@aritermservice.fi
Johtaja, Myynti ja Markkinointi: Antti Lilleberg +358 40 596 2905 antti.lilleberg@aritermservice.fi

PDF: Tiedote-Ariterm-Service-Oy-19MARRAS19

Jaa tämä artikkeli:

Ota yhteyttä
close slider

    Pyydä yhteydenottoa, tarjousta tai huoltopalvelua valitsemalla lomakkeen aihe alta.


    PuhelimitseSähköpostitse