Our factory and office will be completely closed on 19.7. - 1.8.2021 due to summer holidays. We will serve again on Monday 2.8. from 8.00. We ask our customers to place orders well in advance so that they can be delivered before the summer break.

Tehtaamme ja toimistomme ovat kokonaan suljettuna 19.7. – 1.8.2021 kesälomien vuoksi. Palvelemme jälleen maanantaina 2.8. klo 8.00 alkaen. Pyydämme asiakkaitamme tekemään tilaukset hyvissä ajoin, jotta tilaukset saadaan liikkeelle vielä ennen kesätaukoa.

Ariterm 17 S ja R

Monipuolinen pientalojen bioöljykattilasarja

Ariterm 17-sarjasta on jokaisen helppo löytää itselleen parhaiten soveltuva ratkaisu. Mallistossa on saatavilla kaksi mallia: 17S ja 17R. Kattiloiden teho on 17 kW ja niille on ominaista runsas lämpimän käyttöveden tuotto.

Hyötysuhde jopa yli 93%
Ariterm 17 -sarjan bioöljykattiloissa on erittäin korkea hyötysuhde.

Taloudellinen ja vaivaton
Modernit Ariterm 17 -sarjan bioöljykattilat ovat taloudellinen ja todella vaivaton tapa tuottaa kodin lämpö ja lämmin käyttövesi, nyt ja tulevaisuudessa.

Helppohoitoinen
Ariterm 17 -sarjan bioöljykattilat on helppo ja nopea puhdistaa: vain yksi nivelsaranoitu luukku, joka avautuu molempiin suuntiin sekä siirtyy kokonaan sivulle. Poltinta ei tarvitse irrottaa puhdistuksen ajaksi

 

Helpoiten ostat tuotteet paikalliselta LVI-liikkeeltäsi.

 

Varaosat

Varaosat Ariterm 17 -sarjan kattiloihin varaosakaupastamme. Siirry kauppaan.

Tuote-esite

Tuoteluettelo »

Käyttö-ohje

Ariterm 17 S ja R asennus- ja käyttöohjeet »

Jaa tämä sivu:

Ota yhteyttä
close slider

    Pyydä yhteydenottoa, tarjousta tai huoltopalvelua valitsemalla lomakkeen aihe alta.


    PuhelimitseSähköpostitse