Our factory and office will be completely closed on 19.7. - 1.8.2021 due to summer holidays. We will serve again on Monday 2.8. from 8.00. We ask our customers to place orders well in advance so that they can be delivered before the summer break.

Tehtaamme ja toimistomme ovat kokonaan suljettuna 19.7. – 1.8.2021 kesälomien vuoksi. Palvelemme jälleen maanantaina 2.8. klo 8.00 alkaen. Pyydämme asiakkaitamme tekemään tilaukset hyvissä ajoin, jotta tilaukset saadaan liikkeelle vielä ennen kesätaukoa.

Ariterm 35+

Kestävä ja tehokas alapalokattila

Puulämmitykseen suunnitellussa Ariterm 35+ kattilassa on kaikki perinteisen alapalokattilan hyvät käyttöominaisuudet. Arina on vankkaa valurautaa ja kestää hyvin arkisen käytön. Täysleveät luukut tekevät täytön ja puhdistuksen helpoksi, tulen sytyttäminen on nopeaa ja yksinkertaista.

  • Taloudellinen, kestävä ja ympäristöystävällinen. Lämmitys on jaksottaista ja perustuu energian varaamiseen lämminvesivaraajaan. Arina on vankkaa valurautaa ja kestää hyvin arkisen käytön.
  • Täysleveät luukut tekeävt täytön ja puhdistuksen helpoksi. Kattilassa on vakiovarusteena savukaasuimuri!
  • Ariterm 35+ kattilassa palokaasut ja palamisilma saadaan sekoittumaan mahdollisimman täydellisesti, joka mahdollistaa poikkeuksellisen puhtaan palamisen.
  • Kattilan tehokas lämmöntuotto saavutetaan johtamalla savukaasut konvektiokanaviin, joiden suuren pinta-alan ansiosta lämpö siirtyy savukaasuista erittäin tehokkaasti kattilaveteen.

 

Helpoiten ostat tuotteen paikalliselta LVI-liikkeeltäsi.

 

Varaosat

Varaosat Ariterm 240 kattilaan varaosakaupastamme. Siirry kauppaan.

Tuote-esite

Tuoteluettelo »

Käyttö-ohje

Ariterm 35+ asennus- ja käyttöohje »

Jaa tämä sivu:

Ota yhteyttä
close slider

    Pyydä yhteydenottoa, tarjousta tai huoltopalvelua valitsemalla lomakkeen aihe alta.


    PuhelimitseSähköpostitse