Our factory and office will be completely closed on 19.7. - 1.8.2021 due to summer holidays. We will serve again on Monday 2.8. from 8.00. We ask our customers to place orders well in advance so that they can be delivered before the summer break.

Tehtaamme ja toimistomme ovat kokonaan suljettuna 19.7. – 1.8.2021 kesälomien vuoksi. Palvelemme jälleen maanantaina 2.8. klo 8.00 alkaen. Pyydämme asiakkaitamme tekemään tilaukset hyvissä ajoin, jotta tilaukset saadaan liikkeelle vielä ennen kesätaukoa.

Ariterm 520 ja 520P+

Lämmittäjille, jotka haluavat nauttia valinnan vapaudesta

Ariterm 520 ECO ja 520P ECO kaksoiskattilat on suunniteltu lämmittäjälle, jotka haluavat itselleen vapauden lämmittää joko puulla, pelletillä tai bioöljyllä.

Ariterm 520 ECO

Valitse puu tai bioöljy. Tai käytä rinnakkain! Ariterm 520 kaksoiskattilassa on tilava 54 cm syvä tulipesä, joten puolen metrin puilla lämmitys sujuu tehokkaasti ja vaivattomasti. Kaksoiskattilan bioöljyosan teho on 20 kW. Siksi kattila riittää mainiosti pientalon lämmitykseen myös bioöljyllä.

Ariterm 520P ECO

Huom! Poltin myydään erikseen.

Valitse puu, pelletti tai käytä molempia. Kattilassa on puupesän rinnalla erillinen tulipesä, joka mahdollistaa tehokkaan pelletin rinnakkaiskäytön Ariterm BeQuem 20 -polttimella. Lämmitys siirtyy automaattisesti pelletille puun tuottaman energian loppuessa. Varalämmönlähteeksi kattilaan on asennettu valmiiksi 6 kW:n sähkövastus.

 

Helpoiten ostat tuotteet paikalliselta LVI-liikkeeltäsi.

 

Varaosat

Varaosat Ariterm 520 ECO ja 520P ECO -kattiloihin varaosakaupastamme. Siirry kauppaan.

Tuote-esite

Tuoteluettelo »

Käyttö-ohje

Ariterm 520 asennus- ja käyttöohje »

Ariterm 520P+ asennus- ja käyttöohje »

Jaa tämä sivu:

Ota yhteyttä
close slider

    Pyydä yhteydenottoa, tarjousta tai huoltopalvelua valitsemalla lomakkeen aihe alta.


    PuhelimitseSähköpostitse