Ariterm Biomatic+ 20 ja Biomatic+ 40

Skandinavian ostetuin pellettikattila

Ariterm Biomatic pellettilämmityskeskus on luotettava kokonaisratkaisu pellettilämmittäjälle. Biomatic on lämmityskeskus jossa kattila ja poltin on varta vasten suunniteltu toisiaan varten. Laitteisto koostuu toimintavarmasta BeQuem pellettipolttimesta ja tehokkaasta Biomatic pellettikattilasta.

  • Erittäin korkea hyötysuhde, 91 %. Jopa 11 prosenttiyksikköä parempi hyötysuhde kuin tavallisella pellettikattilalla. Tehokkaimmalla Biomatic+ 40 mallilla hyötysuhde on jopa 93 %.
  • Edulliset käyttökustannukset. Valitsemalla Ariterm Biomatic pellettilämmityksen voit säästää useita tuhansia euroja vuodessa aiempaan lämmitysratkaisuusi verrattuna.
  • Biomatic+ 20 – omakotitaloihin pitkällä huoltovälillä. Biomatic+ 20 on pellettikattila, joka on suunniteltu normaalikokoisen omakotitalon (n. 150m2) lämmitykseen. Kattilalla on mahdollista hankkia lisävarusteena lämmönsäätöautomatiikka. Oikeaoppinen pystykonvektio pidentää huolto- ja puhdistusväliä ja takaa tehokkaan lämmön talteenoton. Automaattinuohous vähentää merkittävästi kattilan hoitotyötä.
  • Biomatic+ 40 – taloudellista ja toimintavarmaa lämmitystä isompiin tiloihin. Kotimainen Ariterm Biomatic+ 40 on suurempiin omakotitaloihin ja suuremmille perheille suunniteltu taloudellinen, toimintavarma ja ympäristöystävällinen keskuslämmityskattilan ja pellettipolttimen muodostama kokonaisuus.

 

Helpoiten ostat tuotteet paikalliselta LVI-liikkeeltäsi.

 

Varaosat

Varaosat Ariterm Biomatic+ 20 kattilaan varaosakaupastamme. Siirry kauppaan.

Varaosat Ariterm Biomatic+ 40 kattilaan varaosakaupastamme. Siirry kauppaan.

Tuote-esite

Tuote-esite »

Käyttö-ohje

Ariterm Biomatic+ 20 asennus- ja käyttöohje »

Ariterm Biomatic+ 40 asennus- ja käyttöohje »

Jaa tämä sivu:

Ota yhteyttä
close slider

    Pyydä yhteydenottoa, tarjousta tai huoltopalvelua valitsemalla lomakkeen aihe alta.


    PuhelimitseSähköpostitse