Olemme suljettuna 23.12.2021 ja 31.12.2021. Pyydämme asiakkaitamme huomioimaan joulunajan ja tekemään tilaukset hyvissä ajoin.

Biomatic Basic 20

Tehokas pellettikattila pieneen tilaan

Ariterm Biomatic Basic 20 pellettilämmityskeskus on luotettava kokonaisratkaisu pellettilämmittäjälle. Laitteisto perustuu toimintavarmaan Bequem -pellettipolttimeen ja tehokkaaseen Biomatic Basic pellettikattilaan. Kattila on varustettu savukaasuimurilla ja konvektion nuohous onnistuu ilman konvektioluukun avausta.

  • Suomessa valmistettu tuote.
  • Nopeat varaosatoimitukset.
  • Tarjolla myös polttimen tehdashuolto.
  • Erittäin korkea hyötysuhde, 91 %.
  • Edulliset käyttökustannukset. Pelletti on edullinen polttoaine ja eriomaisen hyötysuhteen seurauksena polttoaineen sisältämä energia saadaan otettua tehokkaasti talteen. Ariterm Biomatic pellettilämmityksen voit säästää useita tuhansia euroja vuodessa aiempaan lämmitysratkaisuusi verrattuna.
  • Biomatic Basic 20 – omakotitaloihin pitkällä huoltovälillä. Biomatic Basic 20 on pellettikattila, joka on suunniteltu normaalikokoisen omakotitalon (n. 150m2) lämmitykseen. Oikeaoppinen pystykonvektio pidentää huolto- ja puhdistusväliä ja takaa tehokkaan lämmön talteenoton. Konvektion nuohous on helppoa ja onnistuu ilman konvektioluukun avausta.

 

Helpoiten ostat tuotteet paikalliselta LVI-liikkeeltäsi.

Varaosat

Varaosat Ariterm Biomatic Basic 20 -kattilaan varaosakaupastamme. Siirry kauppaan

Käyttö-ohje

Asennus- ja käyttöohje »

Jaa tämä sivu:

Ota yhteyttä
close slider

    Pyydä yhteydenottoa, tarjousta tai huoltopalvelua valitsemalla lomakkeen aihe alta.


    PuhelimitseSähköpostitse