Our factory and office will be completely closed on 19.7. - 1.8.2021 due to summer holidays. We will serve again on Monday 2.8. from 8.00. We ask our customers to place orders well in advance so that they can be delivered before the summer break.

Tehtaamme ja toimistomme ovat kokonaan suljettuna 19.7. – 1.8.2021 kesälomien vuoksi. Palvelemme jälleen maanantaina 2.8. klo 8.00 alkaen. Pyydämme asiakkaitamme tekemään tilaukset hyvissä ajoin, jotta tilaukset saadaan liikkeelle vielä ennen kesätaukoa.

Ariterm E-sarja

Kiinteistö-bioöljykattilat asuinkiinteistöihin, julkisiin rakennuksiin ja teollisuuskäyttöön.

Ariterm E –sarjan kiinteistökattilat ovat ylipaineisia teräslevykattiloita. Kattiloiden teräspinnat valmistetaan vahvasta kotimaisesta 6 mm teräslevystä. Ariterm E –kiinteistökattilasarjassa on 12 teholuokkaa alueella 50-1000 kW. Ariterm E -kiinteistökattiloissa on käytetty ylivoimaisia rakenneratkaisuja, jotka tehostavat lämmönsiirtoa perinteiseen kattilarakenteeseen verrattuna.

Taloudellinen ja tehokas: Ariterm E -kiinteistökattiloissa on korkea hyötysuhde ja pienet tyhjäkäyntihäviöt. Tehokkuus ja taloudellisuus perustuvat patentoituun, vastavirtaperiaatteella toimivaan lämmönvaihtimeen.

Pieni tilantarve – erinomainen saneerauskattila: Ariterm E -kiinteistökattilat soveltuvat rakennemitoiltaan ihanteellisesti saneeraukseen. Esim. E 100 LV-kattila on vain 56,5 cm leveä ja 71 cm syvä, joten lattiapinta-alaa tarvitaan ainoastaan n. 0,4 m2.

Vara- ja lisälämpöä sähkövastuksilla: Ariterm E -kiinteistökattilat voidaan mallista riippuen varustaa 1–4:lla sähkövastusyhteellä. Taulukko sähkövastuksista on katsottavissa E-sarjan esitteen sivulla 15.

Ariterm E -kiinteistökattiloissa on käytetty ylivoimaisia rakenneratkaisuja, jotka tehostavat lämmönsiirtoa perinteiseen kattilarakenteeseen verrattuna:

 1. Vastavirtavaihdinperiaate:
  Savukaasujen ja kattilaveden virtaussuunnat ovat vastakkaiset. Savukaasujen ja kattilaveden lämpötilaero on mahdollisimman suuri savukaasujen koko kierron ajan.
 2. Ripapintainen tulipesä:
  Ripapinta siirtää lämpöä tehokkaammin kuin sileä pinta.
 3. Vaakatasoon asennetut savukaasun ohjauslevyt:
  Rakenneratkaisun ansiosta savukaasujen virtausnopeus kasvaaja muuttuu turbulenttiseksi eli pyörteiseksi, jolloin tulipinnan lämmönsiirto tehostuu. Ohjauslevyt ovat irralliset, joten niitä poistamalla savukaasujen lämpötilaa voidaan tarvittaessa nostaa.

Ariterm E -kiinteistökattiloiden lämmönsiirtorakenne on
patentoitu ratkaisu (Pat.nro 61345).

Varaosat

Varaosat Ariterm E-sarjan kattiloihin biotuotteiden varaosakaupastamme. Siirry kauppaan.

Tuote-esite

Tuoteluettelo »

Käyttö-ohje

Ariterm E75-1000 asennus- ja käyttöohjeet »

Jaa tämä sivu:

Ota yhteyttä
close slider

  Pyydä yhteydenottoa, tarjousta tai huoltopalvelua valitsemalla lomakkeen aihe alta.


  PuhelimitseSähköpostitse