Ariterm E-sarja

Kiinteistö-bioöljykattilat asuinkiinteistöihin, julkisiin rakennuksiin ja teollisuuskäyttöön.

Ariterm E –sarjan kiinteistökattilat ovat ylipaineisia teräslevykattiloita. Kattiloiden teräspinnat valmistetaan vahvasta kotimaisesta 6 mm teräslevystä. Ariterm E –kiinteistökattilasarjassa on 12 teholuokkaa alueella 50-1000 kW. Ariterm E -kiinteistökattiloissa on käytetty ylivoimaisia rakenneratkaisuja, jotka tehostavat lämmönsiirtoa perinteiseen kattilarakenteeseen verrattuna.

Taloudellinen ja tehokas: Ariterm E -kiinteistökattiloissa on korkea hyötysuhde ja pienet tyhjäkäyntihäviöt. Tehokkuus ja taloudellisuus perustuvat patentoituun, vastavirtaperiaatteella toimivaan lämmönvaihtimeen.

Pieni tilantarve – erinomainen saneerauskattila: Ariterm E -kiinteistökattilat soveltuvat rakennemitoiltaan ihanteellisesti saneeraukseen. Esim. E 100 LV-kattila on vain 56,5 cm leveä ja 71 cm syvä, joten lattiapinta-alaa tarvitaan ainoastaan n. 0,4 m2.

Vara- ja lisälämpöä sähkövastuksilla: Ariterm E -kiinteistökattilat voidaan mallista riippuen varustaa 1–4:lla sähkövastusyhteellä. Taulukko sähkövastuksista on katsottavissa E-sarjan esitteen sivulla 15.

Ariterm E -kiinteistökattiloissa on käytetty ylivoimaisia rakenneratkaisuja, jotka tehostavat lämmönsiirtoa perinteiseen kattilarakenteeseen verrattuna:

 1. Vastavirtavaihdinperiaate:
  Savukaasujen ja kattilaveden virtaussuunnat ovat vastakkaiset. Savukaasujen ja kattilaveden lämpötilaero on mahdollisimman suuri savukaasujen koko kierron ajan.
 2. Ripapintainen tulipesä:
  Ripapinta siirtää lämpöä tehokkaammin kuin sileä pinta.
 3. Vaakatasoon asennetut savukaasun ohjauslevyt:
  Rakenneratkaisun ansiosta savukaasujen virtausnopeus kasvaaja muuttuu turbulenttiseksi eli pyörteiseksi, jolloin tulipinnan lämmönsiirto tehostuu. Ohjauslevyt ovat irralliset, joten niitä poistamalla savukaasujen lämpötilaa voidaan tarvittaessa nostaa.

Ariterm E -kiinteistökattiloiden lämmönsiirtorakenne on
patentoitu ratkaisu (Pat.nro 61345).

Varaosat

Varaosat Ariterm E-sarjan kattiloihin biotuotteiden varaosakaupastamme. Siirry kauppaan.

Tuote-esite

Tuoteluettelo »

Käyttö-ohje

Ariterm E75-1000 asennus- ja käyttöohjeet »

Jaa tämä sivu:

Ota yhteyttä
close slider

  Pyydä yhteydenottoa, tarjousta tai huoltopalvelua valitsemalla lomakkeen aihe alta.


  PuhelimitseSähköpostitse