Ariterm MultiJet

Joustavaa biopolttoaineiden käyttöä

Aritermin biopolttimet täyttävät nykyaikaiset biopolttoaineiden polttamista koskevat käyttö ja turvallisuusvaatimukset. Multijet-poltin on liikkuvalla arinalla varustettu poltin, joka asennetaan kattilan tulipesän poltinaukkoon. Polttimen arina on kokonaisuudessaan tulipesän puolella. Syöttöruuvit ja polttoainevarasto valitaan käytettävän polttoaineen mukaan. Arinan liikkuvuutta voidaan säädellä erikseen kuhunkin pääpolttoaineeseen sopivaksi.

  • Usealle biopolttoaineelle: Aritermin MultiJet-biopoltin on suunniteltu useille eri biopolttoaineille. Polttimelle soveltuvia polttoaineta ovat mm. erilaatuinen hake, puu- ja turvepelletti, palaturve sekä erilaiset peltopolttoaineet.
  • Liikkuva arina: MultiJetissä on kokonaisuudessaan liikkuva arina, jonka ansiosta polttoaine sekoittuu tehokkaasti arinapinnoilla. Arinan liikkuvuus parantaa etenkin runsastuhkaisten polttoaineiden tuhkan siirtymistä palopäästä kattilan tuhkatilaan. TARKISTA AINA TUOTTEEN TOIMITTAJALTA KÄYTTÄMÄSI POLTTOAINEEN SOPIVUUS POLTTIMEEN

 

Varaosat

Varaosat Ariterm MultiJet -polttimiin biotuotteiden varaosakaupastamme. Siirry kauppaan.

Tuote-esite

Tuoteluettelo »

Käyttö-ohje

Ariterm MultiJet 40-500 asennus- ja käyttöohjeet »

Ariterm MultiJet 500 - 1500 asennus- ja käyttöohjeet »

Jaa tämä sivu:

Ota yhteyttä
close slider

    Pyydä yhteydenottoa, tarjousta tai huoltopalvelua valitsemalla lomakkeen aihe alta.


    PuhelimitseSähköpostitse