Avaa valikko Valikko
ariterm.fi/lammitysratkaisut

Ympäristöystävälliset, fossiilivapaat biolämmitysratkaisut

Ympäristöystävälliset, fossiilivapaat biolämmitysratkaisut

Korkealaatuiset, kotimaiset biolämmitysratkaisut erilaisiin käyttötarkoituksiin

Vaihtaisitko fossiilivapaalle? Monet öljy- ja kaasukäyttöiset prosessit on mahdollista korvata ympäristöystävällisillä biopolttoaineilla. Fossiilivapaan lämmitysratkaisun avulla sekä energiakustannukset että hiilidioksidipäästöt pienenevät merkittävästi.

Ariterm on bioenergian asiantuntija, jonka ydintehtävänä on korvata fossiiliset polttoaineet biopolttoaineilla. Saarijärven tehtaalta on toimitettu noin 200 lämpölaitosta tehovälille 500–6000 kW.


Edistyksellisiä, ilmastoystävällisiä lämmitysratkaisuja lämmön tai höyryn tuotantoon

Toimitamme erilaisiin kohteisiin ja erilaisiin käyttötarkoituksiin edistyksellisiä fossiilivapaita biolämmitysratkaisuja, joko kuuman veden, höyryn tai lämpimän ilman tuotantoon.

Tarjoamme monipuolisen valikoiman siirrettäviä tai kiinteästi asennettuja, tehokkaita bioenergiaratkaisuja. Laajasta tuotevalikoimastamme löytyy sopiva lämmitysratkaisu niin yksittäisen kiinteistön lämmitykseen kuin kaukolämmön tuotantoon, tai teollisten prosessien tarvitseman höyryn tai kuuman veden tuottamiseen. Laitteemme säätyvät automaattisesti ja toimivat luotettavasti myös pienemmillä osatehoilla.


Fossiilivapailla biopolttoaineilla säästöjä kustannuksissa

Aritermin korkealaatuiset, vuosien kokemuksella kehitetyt, kotimaiset biolämmitysratkaisut tarjoavat tehokkaan ja luotettavan tavan hyödyntää kotimaisia, uusiutuvia, fossiilivapaita energialähteitä.

Lämpölaitoksemme käyttävät fossiilivapaita biopolttoaineita, kuten

 • puupelletti
 • hake
 • agropelletti

Lue ympäristöystävällisestä bioenergiasta lisää täältä.


Varmistamme, että voit siirtyä fossiilivapaaseen lämmitysratkaisuun helposti ja luotettavasti

Jos pohdit miten oma siirtymäsi ympäristöystävälliseen biolämpöön olisi kannattavinta, ota yhteyttä meihin! Arvioidaan yhdessä projektin mahdollisuudet ja kustannukset. Laiteratkaisu voi olla yllättävän yksinkertainen ja investointi edullinen.

Huolehdimme järjestelmien toiminnasta myös toimituksen jälkeen. Kattava varaosavarastomme sisältää yli 2000 nimikettä heti-toimitettavaksi. Lisää varmuutta tuovat huoltotiimimme, jotka ovat käytettävissä koko Suomen alueella lyhyellä varoitusajalla.Yhteyshenkilö

Risto Mikkonen
Projektiliiketoiminnan johtaja
044 533 7787

2 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva
 • Arimax 35 monienergiakattila arimax_35

  Arimax 35 monienergiakattila

  Pyydä tarjous
 • Ariterm 520P+ ECO ariterm_520p_eco

  Ariterm 520P+ ECO

  Pyydä tarjous

2 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top