Avaa valikko Valikko
ariterm.fi/lammitysratkaisut/rakennuslampo

Kotimainen pellettikonttijärjestelmä työmaan lämmitykseen

Kotimainen pellettikonttijärjestelmä työmaan lämmitykseen

Uusi kotimainen Ariterm Rakennuslämpö vähentää päästöjä ja kustannuksia työmaalämmityksessä

Uusi Ariterm Rakennuslämpö on kehitetty erityisesti rakennusalan ja rakennustyömaiden lämmitystarpeisiin. Fossiilivapaan bioenergian käyttö rakennustyömaan lämmitys- ja kuivausprosesseissa vähentää tehokkaasti rakennusaikaisia hiilidioksidipäästöjä: päästöt alenevat 90 % kun siirrytään öljystä pellettiin. Samalla saadaan merkittäviä säästöjä polttoainekuluissa, kustannussäästö öljyyn verrattuna on yli 40 %.


Ariterm Rakennuslämpö on fossiilivapaa pellettikontti-lämmitysjärjestelmä rakennustyömaalle

Rakennusala on uuden haasteen edessä, kun etsitään keinoja hiilineutraaliin rakentamiseen. Fossiilivapaan bioenergian käytön lisääminen työmaalämmityksessä on iso askel tähän suuntaan.

Ariterm Rakennuslämpöjärjestelmä tuottaa fossiilivapaata energiaa lämmön ja lämpimän käyttöveden tuottamiseen. Tarjoamme kustannustehokkaan ja ympäristöystävällisen pellettikontti-lämmitysratkaisun rakennustyömaille.


Toimintavarma, ainoa kotimainen lämmitysjärjestelmä työmaalämmitykseen

Ariterm Rakennuslämpö on ainutlaatuinen kotimainen, fossiilivapaa lämmitysjärjestelmä rakennustyömaille. Lämpökeskukset valmistetaan ja testataan ennen toimitusta Saarijärvellä sijaitsevalla tehtaalla.

Tuotteessamme käytetyt laitteet ja tekniikka pohjautuu vuosikymmenten kokemukseen. Vastaavia laitteita eri käyttötarkoituksiin on toimitettu tuhansia kappaleita, nyt olemme koonneet laitteiston nimenomaan rakennusteollisuuden tarpeita ajatellen. Kattavasta tuotevalikoimasta löytyy sopiva pellettikonttiratkaisu asiakkaan tarpeeseen tehovälillä 200–950 kW joko lämpimän veden tai kuuman ilman tuottamiseen.


Polttoaineena edullinen hiilineutraali pelletti

Ariterm Rakennuslämpö käyttää polttoaineena ympäristöystävällistä puupellettiä. Fossiilivapaa pelletti on edullinen, kotimainen polttoaine. Sen lämpöarvo on korkea ja sitä on helppo käsitellä. Puupelletti on puhdas luonnontuote, joka valmistetaan sahalaitosten ja muun mekaanisen puuteollisuuden sivutuotteista. Pelletin valmistus ei siis itsessään pienennä metsävaroja, vaan se hyödyntää käyttöön otetun puun entistä tehokkaammin. Hiilineutraali pelletti ei sisällä kemiallisia lisäaineita.

Esimerkiksi yhden kuukauden käytöllä hiilidioksidipäästöt alenevat noin 100 tonnia, mikä vastaa samassa ajassa 600 henkilöauton ajoista aiheutuneita päästöjä. Vastaavan energiamäärän tuottamiseen tarvittaisiin öljyä noin 18 000 litraa.


Lue lisää pelletistä polttoaineena.


Nopea ja helppo asennus ja käyttöönotto pellettikonttiratkaisun ansiosta

Ariterm Rakennuslämpö on joustava lämmitysratkaisu rakennustyömaalle. Järjestelmä koostuu kahdesta helposti siirrettävästä kontista. Alemmassa kontissa on lämpökeskus sisältäen puhtaasti ja tehokkaasti palavan polttimen, jonka parina on tehokkaasti ja hyvällä hyötysuhteella lämmön talteen ottava kattila. Pellettikontin tilantarve on pieni, se on helppokäyttöinen ja toimintavarma.

Käyttöönotto on siirrettävän pellettikonttiratkaisun ansiosta nopeaa ja helppoa. Järjestelmä sopii hyvin rakennustyömaan väliaikaiseen lämmitykseen.

Kumppaninasi varmistamme, että yrityksesi voi siirtyä nopeasti ja helposti fossiilivapaaseen työmaalämmitykseen energiakustannuksia merkittävästi vähentäen. Suomalaisena yrityksenä tunnemme olosuhteet Suomessa!

Tilapäinen lämmitysratkaisu

Tarjoamme tilapäiseen käyttöön vuokrattavia pellettikontteja kokoluokassa 200–500 kW.

Lataa esite »

Ariterm Rakennuslämpö on helposti siirrettävissä ja nopeasti käyttöönotettavissa oleva lämpökeskus rakennustyömaan lämmitykseen. Polttoaineena käytetään puupellettiä teholla 200 – 500 kW.


Yhteyshenkilöt

Risto Mikkonen
Projektiliiketoiminnan johtaja
044 533 7787

Back to top