Avaa valikko Valikko
ariterm.fi/lammitysratkaisut/kiinteistolampo

Ympäristöystävälliset kiinteistölämpölaitokset erilaisiin kohteisiin

Ympäristöystävälliset kiinteistölämpölaitokset erilaisiin kohteisiin

Lämpölaitokset suurten tehdas- ja asuinkiinteistöjen, maatilojen ja kauppapuutarhojen lämmitykseen

Kiinteistölämpölaitoksemme tarjoavat kustannustehokkaan ja ympäristöystävällisen tavan lämmittää isommatkin kiinteistöt:

  • tehdaskiinteistöt ja teollisuushallit
  • asuinkiinteistöt
  • julkiset rakenukset
  • maatilarakennukset ja kasvihuoneet

Toteutamme kiinteistölämpölaitokset aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Suunnittelemme ja valmistamme itse Saarijärven tehtaalla toimituksiin kuuluvat komponentit. Tämä mahdollistaa projektien nopean toteutuksen ja asiakkaan tarpeita vastaavan laadukkaan ja suorituskykyisen lopputuloksen. Yhteistyökumppaneillemme on tyytyväinen asiakas yhtä tärkeä kuin meillekin.


Fossiilivapailla biopolttoaineilla säästöä kustannuksissa ja päästöissä

Lämpölaitoksemme käyttävät fossiilivapaita polttoaineita kuten puupellettiä ja haketta, myös auringonkukkapelletin ja peltojätteestä puristetun pelletin käyttö puupellettiin sekoitettuna on mahdollista ja tuo merkittävää kustannussäästöä. Hiilidioksidipäästöt ovat esimerkiksi öljyyn verrattuna 90% pienemmät.


Lue lisää pelletistä polttoaineena.


Toimintavarmuutta kiinteistölämpöön tuovat huollot ja varaosien saatavuus

Kumppaninasi varmistamme, että yrityksesi voi siirtyä fossiilivapaaseen energiaan helposti ja luotettavasti. Huolehdimme laitteiden toiminnasta myös toimituksen jälkeen. Kattava varaosavarastomme sisältää yli 2000 nimikettä heti-toimitettavaksi. Huoltotiimimme on käytettävissä koko Suomen alueella lyhyellä varoitusajalla.

Ariterm lämpökontit ovat tehdastekoisia, vankkoja lämpölaitoksia, joihin on asennettu valmiiksi kaikki lämpökeskuksen tarvitsemat laitteet. Polttoainevarasto voi olla joko osana rakennusta tai erillisenä säiliönä/siilona. Järjestelmä on mahdollista rakentaa myös jo olemassa oleviin rakennuksiin. Vastaavanlaisia lämpölaitoksia kokoluokassa 120 kW – 2 000 kW pelletti- tai hakekäyttöisinä on asennettu erilaisiin kiinteistöihin tai käyttötarkoituksiin – esimerkiksi kasvihuoneviljelyssä voidaan siirtyä fossiilivapaaseen lämmitykseen biopolttoaineiden avulla.Yhteyshenkilöt

Risto Mikkonen
Projektiliiketoiminnan johtaja
044 533 7787

Back to top