Avaa valikko Valikko
ariterm.fi/lammitysratkaisut/hoyry

Ympäristöystävällistä teollisuuden höyryä biopolttoaineilla

Ympäristöystävällistä teollisuuden höyryä biopolttoaineilla

Fossiilivapaata teollisuushöyryn tuotantoa energiakustannuksia pienentäen ja päästöjä vähentäen

Siirry fossiilivapaalle helposti, kannattavasti ja ympäristöystävällisesti! Yhdessä kumppanimme BKtech:n kanssa toimitamme eri teollisuudenaloille Aritermin edistyksellistä polttotekniikkaa sisältäviä, fossiilivapaita polttoaineita käyttäviä laitteita energiantuotantoon. Laitteistot tuottavat joko höyryä tai kuumaa/lämmintä vettä. Uusiutuvia polttoaineita käyttävillä laitteillamme asiakkaat Ruotsissa ovat saavuttaneet merkittäviä säästöjä energiakustannuksissa ja samalla osallistuneet yhteiseen ympäristötyöhön vähentämällä hiilidioksipäästöjä, jopa 90%. Voit tutustua näihin yrityksiin yhteistyökumppanimme BKtechin sivustolla. Nyt tuomme laitteistot myös Suomen markkinoille täydentämään monipuolista mallistoamme.


Höyryä tuottavan laitteiston moduulirakenne mahdollistaa nopean asennuksen

Laitteet valmistetaan tehtaalla Ruotsissa siirrettäviksi moduuleiksi, jolloin varsinainen asennusvaihe sujuu nopeasti. Moduuliratkaisut suunniteltu täyttämään eurooppalaiset maantiekuljetusten standardit.

Modulaarinen rakenne ja korkealaatuiset komponentit takaavat luotettavan toiminnan. Laitoksissa on automaattinen polttoaineen syöttö ja tuhkan poisto, biopoltin automaattisella käynnistyksellä ja pysäytyksellä. Kattilan tehon nopea säätö on mahdollista tarpeen mukaan.


Ympäristöystävällinen energianlähde teollisuushöyryn tuotantoon

Fossiilivapaa ja ilmastoneutraali puupelletti on uusiutuva bioenergian lähde – pelletti valmistetaan puuteollisuuden jätevirroista. Pelletillä on pienemmät hiilidioksidipäästöt ja pienempi kokonaishiilijalanjälki. Pelletin käyttö vähentää riippuvuutta fossiilisista polttoaineista ja sillä on pienemmät energiakustannukset verrattuna fossiilisiin polttoaineisiin.


Lue lisää pelletistä polttoaineena.Moduuliratkaisut höyryntuotantoon – BKtech by Ariterm

Image Block Image Block
BioOne
BioOne on pienin siirrettävä lämpökeskuksemme. Polttoaineena käytetään puupellettiä teholla 870 kW - 3 MW. Saatavana useilla erilaisilla kokoonpanoilla, jotka on optimoitu höyryn, lämpimän tai kuuman veden ja lämpö-öljyn tuotantoon.
BioTwin
BioTwin sisältää saman teknisen perustan kuin BioOne, mutta se on varustettu kaksoisbiokattilalla puupelleteille. Polttoaineena käytetään puupellettiä teholla 2–4 MW. Saatavana useilla erilaisilla kokoonpanoilla, jotka on optimoitu höyryn, lämpimän tai kuuman veden ja lämpö-öljyn tuotantoon.
BioMulti
BioMulti on tehokas ja useille eri polttoaineille suunniteltu lämpökeskus. Laitos on saatavana tehovälillä 3–7 MW. Pääpolttoaineena on puupöly. Lisäksi polttoaineeksi käyvät: bioöljy, biokaasu, maakaasu ja nestekaasu.
BioMax
BioMax soveltuu sekä teollisuuden tarpeisiin että kaukolämmön tuotantoon. Huolimatta isosta 7–15 MW teholuokasta se on silti moduuliratkaisun ansiosta siirrettävissä. Biomax on varustettu monienergiapolttimella. Pääpolttoaineena on fossiilivapaata energia tuottava puupöly. Lisäksi polttoaineeksi käyvät bioöljy, biokaasu, maakaasu ja nestekaasu..Yhteyshenkilöt

Risto Mikkonen
Projektiliiketoiminnan johtaja
044 533 7787

Back to top