Ariterm Rakennuslämpö

Uusi kotimainen, fossiilivapaa lämmitysjärjestelmä

Rakennusala on uuden haasteen edessä, kun etsitään keinoja hiilineutraaliin rakentamiseen. Fossiilivapaan bioenergian käytön lisääminen rakennustuotannon lämmitys- ja kuivausprosessissa on iso askel tähän suuntaan.

Uusi Ariterm Rakennuslämpö on kehitetty erityisesti rakennusalan tarpeisiin. Fossiilivapaan bioenergian käyttö rakennustuotannon lämmitys- ja kuivausprosesseissa vähentää tehokkaasti rakennusaikaisia hiilidioksidipäästöjä: päästöt alenevat 90 % kun siirrytään öljystä pellettiin. Samalla saadaan merkittäviä säästöjä polttoainekuluissa, kustannussäästö öljyyn verrattuna on yli 40 %.

Ariterm Rakennuslämpöjärjestelmä tuottaa fossiilivapaata energiaa lämmön ja lämpimän käyttöveden tuottamiseen. Tarjoamme kustannustehokkaan ja ympäristöystävällisen kokonaisratkaisun rakennustyömaille.

Polttoaineena edullinen pelletti

Ariterm Rakennuslämpö käyttää polttoaineena ympäristöystävällistä puupellettiä. Fossiilivapaa pelletti on edullinen, kotimainen polttoaine. Sen lämpöarvo on korkea ja sitä on helppo käsitellä. Puupelletti on puhdas luonnontuote, joka valmistetaan sahalaitosten ja muun mekaanisen puuteollisuuden sivutuotteista. Pelletin valmistus ei siis itsessään pienennä metsävaroja, vaan se hyödyntää käyttöön otetun puun entistä tehokkaammin. Hiilineutraali pelletti ei sisällä kemiallisia lisäaineita.

Esimerkiksi yhden kuukauden käytöllä hiilidioksidipäästöt alenevat noin 100 tonnia, mikä vastaa samassa ajassa 600 henkilöauton ajoista aiheutuneita päästöjä. Vastaavan energiamäärän tuottamiseen tarvittaisiin öljyä noin 18 000 litraa.

Toimintavarma, ainoa kotimainen

Ariterm Rakennuslämpö on ainutlaatuinen kotimainen, fossiilivapaa lämmitysjärjestelmä rakennustyömaille. Lämpökeskukset valmistetaan ja testataan ennen toimitusta Saarijärvellä sijaitsevalla tehtaalla.

Tuotteessamme käytetyt laitteet ja tekniikka pohjautuu vuosikymmenten kokemukseen. Vastaavia laitteita eri
käyttötarkoituksiin on toimitettu tuhansia kappaleita, nyt olemme koonneet laitteiston nimenomaan rakennusteollisuuden ajatellen. Suunnittelemme järjestelmän juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Nopea ja helppo asennus ja käyttöönotto

Ariterm Rakennuslämpö on joustava ratkaisu. Sen tilantarve on pieni, se on helppökäyttöinen ja toimintavarma. Käyttöönotto on siirrettävän konttiratkaisun ansiosta nopeaa ja helppoa. Kumppaninasi varmistamme, että yrityksesi voi siirtyä nopeasti ja helposti fossiilivapaaseen työmaalämmitykseen
energiakustannuksia merkittävästi vähentäen. Suomalaisena yrityksenä tunnemme olosuhteet Suomessa!

Lataa esite »

 

 

 

 

 

 


 

Risto Mikkonen

Projektiliiketoiminnan johtaja

044 533 7787

risto.mikkonen@aritermservice.fi

Jari Kanervo

Toimitusjohtaja

040 830 9180

jari.kanervo@aritermservice.fi

 


 

Ota yhteyttä
close slider

    Pyydä yhteydenottoa, tarjousta tai huoltopalvelua valitsemalla lomakkeen aihe alta.


    PuhelimitseSähköpostitse