Teollisuuden lämpö

Maassamme on lukuisia öljy- ja kaasukäyttöisiä teollisuuden prosesseja, joissa siirtymällä biopolttolaitteisiin, voidaan saavuttaa merkittäviä säästöjä. Nyt on säästöinvestointien aika.

Jos tunnistat tuotannossasi lämmityskohteen, jonka voisi ajatella olevan soveltuva muutettavaksi bioenergiakäyttöiseksi, ota yhteyttä ja tehdään yhdessä alustava arviointi projektin toteutettavuudesta ja kustannuksista. Lopullinen laiteratkaisu voi olla yllättävän yksinkertainen ja investointi edullinen. Ja parhaimmassa tapauksessa, oman tuotantoprosessisi tuottama jäte voi olla lämmöntuotantoon käytettävä polttoaine!

 


 

Risto Mikkonen

Projektiliiketoiminnan johtaja

044 533 7787

risto.mikkonen@aritermservice.fi

Ari Ojanen

Huoltoliiketoiminnanjohtaja, Tuote- ja varaosamyynti: Bio-tuotteet ja kiinteistö-öljykattilat

040 674 0036

ari.ojanen@aritermservice.fi

 


 

Ariterm BioJet Multi

Biopoltinten parhaat ominaisuudet

BioJet Multi on pitkän kehitystyön tulos, joka perustuu Aritermin pitkään ja vankkaan osaamiseen erilaisista biolämmitysratkaisuista.

Katso lisää »

Ariterm MultiJet

Joustavaa biopolttoaineiden käyttöä

Multijet-poltin on liikkuvalla arinalla varustettu poltin, joka on suunniteltu useille eri biopolttoaineille. Polttimelle soveltuvia polttoaineita ovat mm. erilaatuinen hake, puu- ja turvepelletti, palaturve sekä erilaiset peltopolttoaineet.

Katso lisää »

Ariterm Bio

Taloudellinen ja ympäristöystävällinen keskuslämmityskattila

Puhtaasti ja tehokkaasti palava poltin vaatii parikseen kattilan, joka pystyy siirtämään polttimen tuottamista savukaasuista syntyvän lämmön mahdollisimman tehokkaasti kattilaveteen.

Katso lisää »

ARIMATIC projektikeskus

Ohjauskeskus isoihin lämpökeskuksiin

Katso lisää »
Ota yhteyttä
close slider

    Pyydä yhteydenottoa, tarjousta tai huoltopalvelua valitsemalla lomakkeen aihe alta.


    PuhelimitseSähköpostitse