Ariterm Service Oy

 

Yrityksen päätuotteita ovat lämmön ja lämpimän käyttöveden tuottamiseen tarkoitetut hakekattilat, pellettikattilat, hakepolttimet, pellettipolttimet sekä puuperäisen polttoaineen syöttöjärjestelmät. Laajasta mallistosta löytyy useita nykyaikaisia lämmitysratkaisuja omakotita­loihin, maatiloille ja suurempiin asuin- ja teollisuuskiinteistöihin sekä kaukolämmön tuotantoon.

Korkealaatuiset biolämmitysratkaisut tarjoavat tehokkaan ja luotettavan tavan hyö­dyntää kotimaisia energianlähteitä: metsähaketta, puupellettiä, brikettiä, palaturvetta ja peltobiomassoja.

Uutena vuonna 2023 julkaistavana tuotteena laitteisto, jota on mahdollista samanaikaisesti käyttää sekä kiinteistön lämmityksessä että biohiilen valmistuksessa.

 

Biolämmitysjärjestelmien tuotanto Saarijärvellä

Tuotantolaitoksemme ja pääkonttorimme sijaitsevat Saarijärvellä. Tuotteidemme päämarkkina-alueena ovat Pohjoismaat.

Energiatekniikan edelläkävijä

Ariterm kehittää, valmistaa ja markkinoi lämmitystekniikkaa uusiutuville polttoaineille kuten pelletti, klapi ja hake. Turvallisen lämmityksen varmistamiseksi Aritermin valmistamat kattilat ovat korkealaatuisia, toimintavarmoja ja pitkäikäisiä. Lämmitysinvestointisi biopolttoaineelle on siis tuottoisa verrattuna muihin ratkaisuihin.

Huolto- ja varaosapalvelut

Ariterm Service Oy tarjoaa huolto- ja varaosapalveluita nopeasti, joustavasti ja ammattitaitoisesti koko Suomen alueella. Palvelut on suunnattu sekä vanhoille, että uusille Ariterm tuotteiden käyttäjille. Me hoidamme mm. laitteistopäivitykset ja asennukset, varaosapalvelun, käyttökoulutukset, lämmöntuotannon optimoinnin ja laitteistokorjaukset.

Tarjoamme myös huoltosopimuksia lämpökeskuksille.

Huoltosopimukset »

Ota yhteyttä
close slider

    Pyydä yhteydenottoa, tarjousta tai huoltopalvelua valitsemalla lomakkeen aihe alta.


    PuhelimitseSähköpostitse