Avaa valikko Valikko
ariterm.fi/tuotteet/lammon-tuotanto/biojetmulti

BioJet Multi -polttimetBioJet Multi on pitkän kehitystyön tulos, joka perustuu Aritermin pitkään ja vankkaan osaamiseen erilaisista biolämmitysratkaisuista. BioJet Multi on suunniteltu lämmitysjärjestelmien polttimeksi ja sitä voidaan käyttää 2-poltinratkaisuissa kaksinkertaistamaan ja tasaamaan poltintehoa BioJet-polttimen tapaan.


Biopoltinten parhaat ominaisuudet

BioJet Multi -poltin yhdistää biopoltinten parhaat ominaisuudet: vesijäähdytetty rakenne ja liikkuva-arinainen tekniikka.


Vähäinen puhdistustarve

Kiinteäarinaisiin polttimiin verrattuna BioJet Multin liikkuva-arinainen tekniikka mahdollistaa pidemmän puhdistusvälin.


Korkea hyötysuhde

Optimoitu palamisprosessi eri tehoilla ja tehokas lämmön talteenottojärjestelmä takaavat polttimen korkean hyötysuhteen. Poltin saavutti yli 90% hyötysuhteen kytkettynä 300 kW kattilaan EN303-5 standardin mukaisessa VTT:n testissä.
Puupelletin polttoon


Poltin on suunniteltu erityisesti puupelletin polttoon pellettilämpökeskuksissa.Palaminen on puhdasta korkeassa, jopa yli 1100 °C:een lämpötilassa. BioJet Multi mahdollistaa erinomaisen palamisen hallinnan myös pienillä osatehoilla, sekä kattilan nopean ylös- ja alasajon.


Automaattisytytysjärjestelmä

Poltin on varustettu automaattisytytysjärjestelmällä, joka mahdollistaa myös järjestelmän käynnistyksen ulkoisen järjestelmän ohjaamana.
AritermService Biojet Multi asennus- ja käyttöohjeet

Yhteyshenkilöt

Ari Ojanen
Huoltoliiketoiminnanjohtaja, Tuote- ja varaosamyynti: Bio-tuotteet ja kiinteistö-öljykattilat
040 674 0036
Petri Rankaviita
Säätötuli-tuotteet, Arimax- ja Ariterm-omakotitalokattiloiden varaosa- ja tuotemyynti
040 538 2139
Risto Mikkonen
Projektiliiketoiminnan johtaja
044 533 7787

Back to top